Smrťou sa vyhrážal matke. V odpadkovom koši našiel granát.Ukradli poľovné trofeje. Z priestorov kuchyne zmizli potraviny.

25.01.2010 Celý región

Smrťou sa vyhrážal matke.\r\nZ prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili včera staroľubovnianskí policajti 28 ročného muža zo Starej Ľubovne.
1. Smrťou sa vyhrážal matke.
Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili včera staroľubovnianskí policajti 28 ročného muža zo Starej Ľubovne.
Obvinený muž sa v sobotu (23.1.2010) ráno pod vplyvom alkoholu, po tom čo sa zobudil, vyhrážal zabitím svojej matke. Neskôr sa ukľudnil a z bytu okolo 15:00 h odišiel preč. Domov sa vrátil o 19:00 h a znova pod vplyvom alkoholu slovne hrubo a vulgárne začal nadávať svojej matke. Následne hodil o zem jednu zo skriniek a keď videl že matka drží v ruke telefón, začal sa jej vyhrážať zabitím a ešte pred príchodom policajnej hliadky z domu odišiel. Policajti ho však ešte v ten večer zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia.

2. V odpadkovom koši našiel granát.
Na políciu v Bardejove prišiel včera ráno 59 ročný muž doniesol tu ručný granát, ktorý našiel v odpadkovom koši.
Granát našiel v sobotu 23.1.2010 na Partizánskej ulici v Bardejove v plastovom odpadkovom koši, asi 10 metrov od zastávky MHD. Nájdenú muníciu prevzal privolaný policajný pyrotechnik, pričom zistil že ide o ručný granát typ RG 4. Prípad ďalej vyšetruje bardejovský policajný vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci za zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

3. Ukradli poľovné trofeje.
Levočskí policajti vyšetrujú od včera krádež poľovných trofejí z jednej z chát v obci Nižné Repaše, okr. Levoča.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa do chaty vlámal niekedy v dobe od 16.1.2010 do 24.1.2010. Vypáčil vchodové dvere a z vnútra ukradol deväť trofejí jeleňov, dve trofeje srncov, jednu trofej muflóna, jednu trofej vypreparovaného moriaka divého, 1 ks kiel diviaka na podložke a 35 ks zhodov jeleňov. Celková škoda bola vyčíslená na 1 010. - €.

4. Z priestorov kuchyne zmizli potraviny.
Krádež vecí a potravín z kuchyne vranovskej nemocnice vyšetrujú od včera policajti z Vranova n/Topľou.
Ku krádeži došlo v noci zo soboty na pondelok. Doposiaľ neznámy páchateľ odtiaľ ukradol LCD monitor a z chladiacich zariadení šunkovú salámu, anglickú slaninu a liptovskú salámu. Následne išiel do suterénu, kde si odomkol dvere šatne pre personál, vylomil skrinky a z nich ukradol rôzne veci. Odtiaľ odišiel k skladu potravín, z ktorého ukradol rôzne sladkosti, džús a detskú výživu. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 617. - €.
 

Vyberte región